Sjekklister og oppskrifter

De beste feriene
trenger ikke å koste mye

Å reise på ferie kan fort bli en dyr affære, og særlig hvis man er en hel familie som skal reise. Men dersom du er flink til å planlegge trenger ikke ferien ende i at du blir ruinert etter tre uker.

Feriepengene er like rundt hjørnet, og mange velger å investere disse i ferien. Når det er ferie skal man kunne unne seg litt ekstra, og man skal nyte late dager og lade opp til et nytt arbeids- og skoleår. Men mange opplever at pengene forsvinner fort i denne tiden, og når ferien er over er det mange av oss som lurer på hvor pengene tok veien.

Dersom man er villig til å legge ned litt planlegging av feriebudsjettet kan man til og med få mulighet til å spare litt av feriepengene. Hvorfor ikke engasjere hele familien og sammen bli enige om hvordan man kan nyte ferien, uten å være helt tom på konto når man kommer hjem? Dette vil i tillegg være god trening for barna og ungdommene. Mange ganger er det feriene som koster minst som skaper de beste minnene.

Vi har satt sammen en liste med noen enkle tips du kan følge dersom du vil spare noen kroner.

Bli medlem for å få tilgang til resten av artikkelen

 

Allerede medlem?

Logg inn

Sjekklister og oppskrifter

Spar penger i det daglige

Det er nesten ikke til å unngå at det brukes mer penger enn planlagt hver måned, og etter en liten tur på butikken har man fort gått over ukens matbudsjett.

Sjekklister og oppskrifter

Jobbe redusert

Fulltidsjobb og familielivet er en hektisk kombinasjon. I hverdagen skal en rekke over kjøring, henting, husarbeid og fritidsaktiviteter, og tiden strekker ikke alltid til. Mange ser seg nødt til å jobbe fullt for å få endene til å møtes, selv om man gjerne ønsker å få mer tid mer hjemme.

Sjekklister og oppskrifter

Hvordan bruker du bankkortet i utlandet?

Det er mange som velger å tilbringe deler av ferien sin i utlandet, og gjerne i varmere strøk. På ferie i et annet land er man ofte usikker på om det bør betales med kort eller kontanter, hvor man skal ta ut penger, og hvilket kort man bør bruke. Vi har satt sammen en sjekkliste for hvordan du bør bruke kortet i utlandet.

Tester og undersøkelser

Årets beste reiseforsikring 2017

Sol, strand og bølgeskvulp, eller kanskje shopping og storby? Uansett hvor du skal reise i sommer bør reiseforsikring være en selvfølge. Se hvilken reiseforsikring som scorer høyest i årets reiseforsikringstest.

Sjekklister og oppskrifter

Gjør deg klar til bilferie!

Det nærmer seg sommer og mange er godt i gang med planleggingen av årets ferie. Bilferie er et supert alternativ for de som ønsker å besøke flere nye steder.

Hverdagsøkonomi

Spar tusenvis på dagligvarehandelen

Dagligvarebutikkene konkurrerer beinhardt om deg som kunde. De fleste har et lojalitetsprogram, og de har stadig tilbud på utvalgte varer. Vi viser deg hvordan du kan spare mye ved å handle smart og være godt orientert.

Norsk Familieøkonomi