Personvernerklæring og Cookie/informasjonskapselerklæring for Norsk Familieøkonomi

1.1 Behandlingsansvarlig

Norsk Familieøkonomi AS, Hetlandsgata 9, postboks 184, 4349 Bryne er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger gjennom innmelding og administrasjon av medlemskap i Norsk Familieøkonomi.

Vi behandler medlemmets personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske personopplysningslovgivning, herunder GDPR.

Ved medlemmets kjøp/bruk av medlemsfordeler gjennom tilknyttede avtaler, er den aktuelle leverandør ansvarlig for behandlingen av medlemmets personopplysninger.

1.2 Bruk av databehandler

Norsk Familieøkonomi AS bruker Telecomputing AS for ASP løsning, Compendia som nettbasert medlemssystem og flere små leverandører som leverer SMS tjenester o.l. Det er utarbeidet databehandleravtaler med våre leverandører.

1.3 Behandling av personopplysninger knyttet til administrasjon av medlemskap

For at vi skal kunne oppfylle avtalen med deg om medlemskap i Norsk Familieøkonomi behandler vi opplysninger om ditt navn, navn på dine familiemedlemmer, din postadresse, e-postadresse og ditt mobilnummer, og oversikt over dine tilknyttede avtaler. Vi behandler også informasjon om at medlemmet har benyttet medlemsfordelen rådgivning. Personopplysninger innhentet og behandlet i forbindelse med rådgivning, slettes etter at rådgivningen er utført.

 Vi behandler i tillegg personopplysninger våre medlemmer frivillig gir gjennom vår minside-funksjon. Medlemmet har adgang til selv å redigere informasjon lagt inn om medlemmet på minside.    

 Vi vil løpende sende medlemmet informasjon fra oss om medlemsfordeler og tilbud ved endringer i eller nye tilknyttede avtaler. Informasjonen vil bli sendt per post, e-post og SMS. Norsk Familieøkonomi vil også ta kontakt med medlemmet på telefon. Dersom medlemmet ikke ønsker slik informasjon eller kontakt, må medlemmet gi beskjed til Norsk Familieøkonomi på [email protected] eller endre selv på Min side.

1.4 Overføring av personopplysninger – kontakt med våre samarbeidspartnere

Vi leverer ikke ut dine personopplysninger til tredjepart med mindre det foreligger et samtykke fra deg.

Vi kan likevel utlevere din kontaktinformasjon til vår samarbeidspartner dersom du har bedt om tilbud.

1.5 Oversikt over, og kontroll av at personopplysningene er riktige

Medlemmet vil ha tilgang til registrerte personopplysninger under «MIN SIDE» på nettsidene til Norsk Familieøkonomi. Her vil medlemmet kunne endre, rette og oppdatere navn, postadresse, telefonnummer og e-postadresse. Medlemmet vil her også kunne melde seg ut av Norsk Familieøkonomi.

1.6 Tidspunktet for behandling av personopplysninger. Sletting.

Norsk Familieøkonomi behandler personopplysninger om medlemmet fra det tidspunkt hun/han aktivt melder seg inn.

Medlemmets personopplysninger behandles inntil medlemmet har meldt seg ut, eller til Norsk Familieøkonomi opphører. Ved avsluttet medlemskap vil dine personopplysninger bli slette når medlemmet selv har bedt om retten til å bli glemt. Dine personopplysninger vil bli slettet innen rimelig tid, og senest 30 dager etter mottatt ønske om sletting.

Personopplysninger som måtte være lagret hos leverandører av medlemsfordeler og tilknyttede avtaler, vil fortsatt være lagret hos disse leverandørene. Medlemmet må ta kontakt med de enkelte leverandørene, dersom medlemmet ønsker at disse opplysningene skal bli slettet.

1.7 Bruk av informasjonskapsler – cookies

Norsk Familieøkonomi bruker måleverktøy for å gjøre det mulig for systemet å kjenne igjen faste brukere for å kunne tilpasse tjenester, beregne og rapportere brukerantall og trafikk. I tillegg skal verktøyet gjøre det lettere for brukerne å navigere på nettsidene. Verktøyene bygger segment og målgrupper for målrettet kommunikasjon samt redusere kommunikasjon som er irrelevante for enkelte målgrupper.

Norsk Familieøkonomi benytter også informasjonskapsler (cookies) for å gjøre det lettere å bruke nettsidene og personalisere enkelte deler av innholdet. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i nettleserens internminne.

Medlemmet anses for å ha samtykket til bruk av slike informasjonskapsler dersom medlemmet ikke skrur av informasjonskapsler i sin nettleser. Informasjon om hvordan medlemmet skrur av eller sletter informasjonskapsler, sjekk innstillinger i den aktuelle nettleser. Dersom medlemmet skrur av informasjonskapsler vil Norsk Familieøkonomis internettsider ikke fungere optimalt.  

Norsk Familieøkonomi benytter følgende informasjonskapsler, til følgende formål, og behandler i den forbindelse følgende opplysninger:

Type og eventuelt navn på informasjonskapsel:Formål med bruk:Hvilke opplysninger som behandles:
Cloudflare
Cookie navn: __cfduid
Underleverandør:
https://www.cloudflare.com
Brukes for raskere hastighet på nettsiden, da innholdet blir servert fra en server som er nærmest brukeren.Ingen personopplysninger
Google Analytics
Cookie navn:
_dc_gtm_UA-6812844-2
_gat_UA-6812844-2
_gaexp
_gat
_ga
_gid
Underleverandør: Google
Brukes for å rapportere analyse av bruken av nettsiden. Tidsbruk, brukerklikk osv.Ingen personopplysninger
Nettsiden
Cookie navn: csrftokenBruker for å sikre kommunikasjonen mellom bruker og server, slik at ingen kan manipulere innsendt data til serveren.Ingen personopplysninger
Cookie navn: sessionidBrukes for å fortelle nettleseren om brukeren er innlogget eller ikke.Ingen personopplysninger

Informasjonskapsler og annen gjenkjenningsinformasjon utleveres ikke til tredjepart og kan heller ikke benyttes av tredjepart til å spore medlemmet.

1.8 Oppdatering av vår personvernerklæring

Denne personvernerklæringen kan komme til å bli oppdatert jevnlig for å gjenspeile endringer i tjenesten eller vår innsamling og bruk av dine personopplysninger. Vi vil varsle deg om eventuelle vesentlige endringer i personvernreglene våre og angi nederst i personvernreglene når den sist ble oppdatert.

Sist oppdatert april 2018.