Privatøkonomisk rådgivning

Det koster ikke å spørre

Våre rådgivere står til din disposisjon for spørsmål om privatøkonomiske saker.

Som medlem i Norsk Familieøkonomi kan du ringe eller skrive til oss. Enkle spørsmål som kan besvares der og da koster deg ingenting. Send din henvendelse ved å trykke «Be om økonomisk rådgivning».

Økonomisk rådgivning for medlemmer: 

  • Medlem+: 1 time gratis privatøkonomisk rådgivning (verdi 750,-)
  • Medlem: 30 minutter gratis privatøkonomisk rådgivning (verdi 375,-)

Kostnad for rådgivning etter gratisperioden:

  • 375 kroner per halvtime

I noen tilfeller er vi forpliktet til å kartlegge nåværende situasjon for å kunne gi råd som er tilpasset deg og din økonomi. Dette gjelder blant annet pensjonsplanlegging, råd om sparing og investering og totalgjennomgang av personforsikringer. Dette medfører tidsbruk utover gratisperioden og du faktureres i henhold til ovennevnte priser. 

Økonomisk rådgivning uten å være medlem:
Selv om du ikke er medlem hos oss, er du velkommen til å be oss hjelpe deg med dine spørsmål. For ikke-medlemmer koster dette 1 500 kroner per time. Send din henvendelse til [email protected]

Privatøkonomisk rådgivning gjelder kun økonomiske spørsmål fra privatpersoner. Spørsmål fra enkeltpersonforetak, aksjeselskaper og/eller andre, kan vi dessverre ikke behandle.

Sist oppdatert: Sept. 3, 2021, 2:33 p.m.

Spørsmål og svar

Vi anbefaler deg først å sjekke vårt rentebarometer, og så søke om boliglån hos bankene med best vilkår. Banken tar seg av flyttejobben dersom du ønsker å bytte bank. Dersom du er medlem i fagforening eller organsiasjoner som Sykepleierforbundet, Akademikerne o.l. kan du få gode vilkår på boliglån.