Medlemshistorier

Flyttet lånet - sparte 16 000 kroner i gebyr

Les

Medlemshistorier

Flyttet lånet - sparte 16 000 kroner i gebyr

«Sjekk boliglånsrenta», «Be om nye forsikringstilbud hvert eneste år», «Ikke stol blindt på banken din» er alle råd vi stadig gir og vil fortsette å gi. Du er kanskje lei maset, men selv den mest økonomiske av oss kan oppdage at en rask sjekk gir resultater.

Sparing og investering

BSU eller ikke BSU?

Hvilke alternativer finnes, og er BSU fortsatt en god sparemetode? Vi tar en titt på hva som gjelder nå.

Hverdagsøkonomi

Ny strømstøtte fra 1. september

Da var tiden endelig inne for en strømstøtte som sannsynligvis vil være enklere å holde styr på for forbrukerne. Dette er endringen som trer i kraft fra 1. september.

Hverdagsøkonomi

Dette kan du gjøre akkurat nå for å spare penger!

Du har kanskje hørt at å kutte ut unødvendige innkjøp som kaffe på kafé er en vei å gå for å holde budsjettet i sjakk? Joda, alle monner drar, men det er ikke her de store beløpene kan bli spart. Nå kommer noen enkle, men store grep du kan ta for din økonomi akkurat nå.

Brukt mer penger enn forventet i sommer?

Da er du ikke alene. Hvert år ser vi at kredittkortgjelden øker i juli, og hver august får vi en rekke henvendelser om hvordan regningene kan håndteres. Her kommer noen tips til deg.

Medlemshistorier

Pensjonist med boliglån

Mange synes det er vanskelig å planlegge for fremtiden, og blir kanskje overrasket når forventet pensjon sjekkes. Heldigvis har vi gode råd for hvordan du kan sikre deg den gode pensjonisttilværelsen.

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi