Forsikring

Hvem er best på dyreforsikring?

Les

Hva får du utbetalt av livsforsikringen dersom du skulle falle fra?

Medlemshistorier

Har du sjekket din livsforsikring?

Karsten er en mann i midten av 30-årene, han er utdannet sykepleier og han har fulltidsjobb som administrasjonsleder på et privat sykehus. Han og samboeren fikk nylig en sønn. Da sønnen ble født kjente han umiddelbart på sin egen dødelighet. Hva skjer med familien om jeg faller fra, tenkte han.

Sparing og investering

Barna inn på boligmarkedet

Et fortvilende spørsmål foreldre stiller seg. De fleste foreldre ønsker sterkt å kunne hjelpe barna inn i boligmarkedet. Mange klarer å løse dette ved å stille som kausjonist eller gi forskudd på arv. Men ikke alle har mulighet til å stille opp av en rekke ulike årsaker. Hvilke alternative måter kan barna komme seg inn på boligmarkedet?

Sparing og investering

Forberedelse til 2022

Vi kan nok ikke friskmelde Norge helt enda, men vi er på god vei inn i en hverdag som er tilnærmet lik normalen. Det betyr renteøkning og stigende utgifter i hverdagen. Hvordan kan du på best mulig måte forbedrede deg til det kommende året?

Julebudsjettet

Det kan være tøft å møte julen med alle forventinger som følger med. Opp imot 200.000 nordmenn bruker mer penger på julegaver enn de faktisk har råd til. Hvilke muligheter har du for å senke de økonomiske kostnadene i julen? Og er det egentlig så viktig med de dyre gavene?

Forsikring

Hvem er best på dyreforsikring?

Det er over to år siden sist vi testet dyreforsikring her i Norsk Familieøkonomi. Nå er tiden inne for å igjen sjekke hva de forskjellige selskapene dekker. Kjæledyr har opp igjennom årene blitt en større og større del av familien, og det å forsikre sin firbeinte venn har blitt mer vanlig enn noen gang.

Hvordan redusere strømregningen?

Vi går mot en dyr vinter når vi ser på strømmarkedet i dag. Det har vært rekord på rekord, og ifølge ekspertene har vi ikke sett de siste rekordprisen enda. Men hva kan du gjøre for å få kostnadene ned?

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi