Tester og undersøkelser

Nå kan vi endelig reise igjen!

Les

Tester og undersøkelser

Nå kan vi endelig reise igjen!

Det nærmer seg ferietid for mange reiselystne nordmenn. I 2020 valgte vi å ikke gjennomføre reiseforsikringstesten sett i lyset av pandemien. I 2021 gjennomførte vi testen, men lot Norgesferien være hovedfokuset. Nå står nordmenn i kø for å få kommet seg på utenlandsferie, og med dette kan det være lurt å ha en god reiseforsikring i bagasjen.

Hverdagsøkonomi

Nettmøte om skattemeldingen 2022

Møtet er nå avsluttet og vi takker alle for deltakelsen.

Medlemshistorier

Hvordan kan du investere arven?

Karianne kontaktet oss etter hennes far hadde gått bort. Hun hadde arvet en sum penger, og visste ikke hvordan hun kunne forvalte disse på best mulig måte. Da kom vår rådgiver med et tips som senket hennes faste månedlige utgifter betraktelig.

Krigen i Ukraina

Dessverre er det ikke særlig tegn til at krigen i Ukraina skal ta slutt med det aller første.

Hverdagsøkonomi

Planlegg sommerferien nå

Det meste tyder på at denne sommeren blir den første mange nordmenn finner frem kofferten igjen, og drar utenlands siden 2019. Allerede kniver mange om flybillettene, og prisen for en familieferie kan bli dyr.

Sparing og investering

Har du eller ønsker du deg en sekundærbolig? Dette må du tenkte på

I 2019 var det registrert nesten 400.000 sekundærboliger i Norge. Det tilsvarer rundt 15% av alle Norges boliger. Er du en av dem som har eller ønsker å gå til anskaffelse av en sekundærbolig bør du tenke på disse tingene.

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi