Medlemshistorier

Kjøpe ny bolig - hva må vi tenke på?

Les

Sjekklister og oppskrifter

Skattefradragene du bør sjekke

Mange som åpner skattemeldingen nøyer seg med å sjekke om de må betale eller får igjen penger. Dermed er det også mange som går glipp av flere fradrag de kan ha krav på. Hvis du ønsker å sjekke hvilke fradrag du kan ha krav på, men ikke vet hvor du skal begynne, bør du starte med å tenke på hva som endret seg i løpet av fjoråret.

Nettmøte om skattemeldingen

Les svarene fra Skatteetaten.

Hverdagsøkonomi

Over 50 millioner for mye i eiendomsskatt

I 2017 identifiserte vi over 3200 boliger i Oslo kommune som kan ha fått feilberegnet eiendomsskatten, og som dermed har betalt for mye eiendomsskatt. Så langt har alle fått medhold i sin klage.

Meninger

Betaler du korrekt eiendomsskatt?

Skatter og avgifter er en stor utgift i mange husholdninger. Norsk Familieøkonomi har av den grunn stor interesse av å følge med på hvilke skatter vi som forbrukere skal betale og endringer som gjøres i denne sammenheng, det være seg grenser for når skatt skal betales, skattesats og eventuelt andre vilkår som knyttes til den enkelte skatte- og avgiftstype.

Medlemshistorier

Vet du hvordan din
pensjonisttilværelse vil bli?

Å planlegge for pensjonisttilværelsen er noe mange av oss velger å utsette. Det er fort gjort å tenke at vi har god tid på oss, og at det er lenge til temaet blir aktuelt. Dessverre er det mange som venter for lenge med å sette av til egen pensjonssparing, og dermed ender opp i en trang økonomisk situasjon som pensjonister. Derfor er det viktig å være tidlig ute med planleggingen, så slipper man å angre på at man ikke startet sparingen tidligere.

Medlemsfordeler

Hvordan snakke med barna
om trygg nettbruk

Selv om mange foreldre er flinke til å snakke med barna om trygg nettbruk, kan det være vanskelig å vite nøyaktig hvordan man går frem. Vi har derfor samlet 7 råd som kan hjelpe foreldre med å gi barna en opplæring i trygg og hensiktsmessig internettbruk.

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi