Visste du at du kan flytte pensjonen din?

Les

Visste du at du kan flytte pensjonen din?

Selv om vi alle vet at vi kommer til å bli pensjonist en gang i fremtiden, så er det overraskende mange som ikke vet hva dette vil bety for økonomien. Fire av 10 nordmenn aner ikke hva slags pensjonsordning de har, ifølge en undersøkelse Ipsos har gjennomført for DNB. Samtidig er det hele 70 prosent som ikke vet hvor mye jobben deres bidrar til pensjon. Dermed er det sannsynligvis enda flere som ikke vet at man faktisk kan flytte tjenestepensjonen sin dit man vil!

Ikke bli lurt av kryptosvindel

Interessen for å investere i kryptovaluta har økt betydelig de siste årene. Dette er fordi kryptoverdiene har steget kraftig, noe som fører til økt aktivitet i kryptomarkedet. Men dessverre, så er det flere tilfeller der privatpersoner investerer i krypto og senere oppdager at de egentlig har blitt svindlet.

Bytt til bedre betingelser uten å forlate hovedbanken din

Det siste året har vært sterkt preget av rentehevinger som har gjort hverdagen dyrere for de aller fleste. Samtidig sitter mange banker igjen med store overskudd, noe som virker ganske urettferdig. Derfor er det på tide å vurdere om du bør flytte lånet, sparekontoen, eller forhandle bedre vilkår hos din nåværende bank.

Juss

Et rettferdig arveoppgjør

Det er mange ting å tenke på i et arveoppgjør, og arverett kan være vanskelig juss. Det er ofte en krevende følelsesmessig situasjon og kan føre til konflikt i de beste familier. I tillegg kan det praktiske arbeidet med et arveoppgjør være omfattende.

Medlemshistorier

Sparte 5000 kroner ved å bytte forsikring

I denne artikkelen deler vi én av mange positive medlemshistorier der våre medlemmer har oppnådd positive resultater som følger av våre råd. Denne gangen var det Fredrik som tok grep og fikk belønning for strevet.

Julebudsjettet

Det kan være tøft å møte julen med alle forventinger som følger med. I år, vil hver av oss i snitt bruke ca. 12 500 kroner på julegaver, mat og drikke, og som oftest er det mange som kommer til å bruke mer penger enn det de faktisk har råd til. Hvilke muligheter har du for å senke de økonomiske kostnadene i julen? Og er det egentlig så viktig med de dyre gavene?

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi