Medlemshistorier

Kjøpe ny bolig - hva må vi tenke på?

Les

Lån

Startlån i kommunen

De fleste har et ønske om å eie sin egen bolig, men for mange kan det være en utfordring å komme seg inn i boligmarkedet. For å få boliglån kreves det at man har 15 prosent egenkapital, men mange opplever at det er vanskelig å spare nok til å kjøpe seg bolig.

Pensjon

Gunstigere å spare til pensjon

1. november i år ble den gamle IPS-ordningen erstattet av en ny type skattefavorisert ordning, som kan gjøre det svært gunstig for deg å spare til egen pensjon.

Medlemshistorier

Kjøpe ny bolig - hva må vi tenke på?

Når en skal bygge ny bolig, dukker det opp mange spørsmål det kan være vanskelig å finne svaret på.

Pensjon

AFP i offentlig sektor

AFP er en forvirrende ordning som byr på mange utfordringer for arbeidstakere. Denne gangen tar vi for oss AFP i offentlig sektor, og belyser det viktigste innenfor ordningen som du bør være oppmerksom på.

Tester og undersøkelser

Hvordan velger du riktig hundeforsikring og katteforsikring?

Når en skal velge riktig dyreforsikring bør fokuset først og fremst ligge på innholdet i forsikringen. Enkelte hunder og katter har større forutsetninger for å utvikle sykdommer eller helseproblemer, og dette bør bli hensyntatt i utvelgelsen.

Medlemsfordeler

Nå kan du prøve verdens raskeste hittegodssystem

Tenk deg at du sitter på toget og finner et sett med nøkler i setet. Det er omtrent umulig å finne eieren. Hva om det var mulig å sende en beskjed til eieren, uten at du trenger å vite hvem det er?

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi