Juss

Når har boligkjøper et krav
overfor selger?

Les

Huskelister og oppskrifter

De beste feriene trenger ikke å koste mye

Å reise på ferie kan fort bli en dyr affære, og særlig hvis man er en hel familie som skal reise. Men dersom du er flink til å planlegge trenger ikke ferien ende i at du blir ruinert etter tre uker.

Sparing og investering

Hvordan spare til barnebarn

Noen ganger har jeg møter med besteforeldre som ønsker råd om hvordan de kan spare best mulig til sine barnebarn. Mange synes at barnebarna får så mye gaver på store dager at presangen fra bestemor og bestefar drukner i alt det andre. Da er det noen som heller ønsker å gi noe som kan være til glede på lengre sikt.

Medlemshistorier

Fremtidsfullmakt - trygghet for fremtiden

Når helsen svikter er det trygt å vite at noen vil sørge for at ens personlige interesser blir ivaretatt. Fremtidsfullmakt er et alternativ som gir en person fullmakt til å opptre på vegne av andre.

Tester og undersøkelser

Årets beste reiseforsikring 2017

Sol, strand og bølgeskvulp, eller kanskje shopping og storby? Uansett hvor du skal reise i sommer bør reiseforsikring være en selvfølge. Se hvilken reiseforsikring som scorer høyest i årets reiseforsikringstest.

Sparing og investering

Nå kan du få tilgang til de gode formuesforvalterne

De har årevis av erfaring med å forvalte større formuer, men nå skal Stavanger Asset Management også tilby sin kompetanse til småsparerne.

Hverdagsøkonomi

Kvinner og samlivsbrudd

Et samlivsbrudd oppleves ikke bare tøft for følelseslivet. For det økonomiske kan det ha store konsekvenser, og ofte er det kvinnen som kommer dårligst ut.

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi