Tester og undersøkelser

Nå kan vi endelig reise igjen!

Les

Kan du flytte bare boliglånet?

Vi anbefaler alle å sjekke boliglånsrentene jevnlig. Som oftest kan det hende at du sitter på en dårligere rente enn du må ha. Noen ganger kan du helt enkelt gå til banken og spør om lavere rente, men du kan også flytte lånet.

Hvordan få ned forbruket?

Det er mange ting som kunne hatt ganske mye lengre levetid enn det de har i dag. Mange av oss tenker ikke over hvor mye vi kvitter oss med. Det kan gjøre at man bruker store summer på noe som kunne vært spart. Her kommer noen tips til hvordan du kan skåne lommeboken, og samtidig ta bedre vare på tingene dine.

Forsikring

Reiseforsikring – dette må du tenke på før du kjøper

Da vi testet reiseforsikring i mars, testet vi kun helsårsforsikringer. Det finnes derimot andre alternativer der ute også. I tillegg er det en hel del du bør tenke på før du går til innkjøp av reiseforsikring.

Tester og undersøkelser

Nå kan vi endelig reise igjen!

Det nærmer seg ferietid for mange reiselystne nordmenn. I 2020 valgte vi å ikke gjennomføre reiseforsikringstesten sett i lyset av pandemien. I 2021 gjennomførte vi testen, men lot Norgesferien være hovedfokuset. Nå står nordmenn i kø for å få kommet seg på utenlandsferie, og med dette kan det være lurt å ha en god reiseforsikring i bagasjen.

Hverdagsøkonomi

Nettmøte om skattemeldingen 2022

Møtet er nå avsluttet og vi takker alle for deltakelsen.

Medlemshistorier

Hvordan kan du investere arven?

Karianne kontaktet oss etter hennes far hadde gått bort. Hun hadde arvet en sum penger, og visste ikke hvordan hun kunne forvalte disse på best mulig måte. Da kom vår rådgiver med et tips som senket hennes faste månedlige utgifter betraktelig.

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi