Hverdagsøkonomi

Bør barna ha eget bankkort?

Les

Tester og undersøkelser

Hvordan velger du riktig hundeforsikring og katteforsikring?

Når en skal velge riktig dyreforsikring bør fokuset først og fremst ligge på innholdet i forsikringen. Enkelte hunder og katter har større forutsetninger for å utvikle sykdommer eller helseproblemer, og dette bør bli hensyntatt i utvelgelsen.

Medlemsfordeler

Nå kan du prøve verdens raskeste hittegodssystem

Tenk deg at du sitter på toget og finner et sett med nøkler i setet. Det er omtrent umulig å finne eieren. Hva om det var mulig å sende en beskjed til eieren, uten at du trenger å vite hvem det er?

Medlemshistorier

Flyttet boliglånet

Dersom man ikke følger med, kan man gå glipp av flere rentenedsettelser. Det kan derfor være lønnsomt for deg som forbruker å ta en telefon til banken din. Da kan du ende opp med svært gode betingelser på ditt boliglån.

Sjekklister og oppskrifter

Start konfirmasjonsplanleggingen tidlig

Vi opplever at flere av våre medlemmer ønsker råd om hvordan de kan gjennomføre en rimelig konfirmasjon, og når de bør starte planleggingen. En konfirmasjon kan ofte koste mindre dersom man er tidlig ute og derfor anbefaler vi å starte planleggingen tidlig. Selv om det kan virke langt fram i tid, kan det være lurt å begynne å tenke på sparing noen år i forveien.

Sjekklister og oppskrifter

Spar penger i det daglige

Det er nesten ikke til å unngå at det brukes mer penger enn planlagt hver måned, og etter en liten tur på butikken har man fort gått over ukens matbudsjett.

Tester og undersøkelser

Konsekvenser ved kommunereformen

Fra 1. januar 2020 vil Norge ha gått fra 426 til 354 kommuner, hvorav 13 kommuner blir slått sammen mot sin vilje. Hvordan vil dette påvirke kostnadene til innbyggerne?

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi