Tester og undersøkelser

Stor kåring av barneforsikring

Les

Tester og undersøkelser

Stor kåring av barneforsikring

Lurer du på hva barneforsikringen egentlig dekker og hvilket selskap som tilbyr den beste? Vi gir deg svarene i vår årlige barneforsikringstest og oppsummerer viktige endringer og vilkårene du kanskje ikke var klar over.

Medlemshistorier

Flyttet lånet - sparte 16 000 kroner i gebyr

«Sjekk boliglånsrenta», «Be om nye forsikringstilbud hvert eneste år», «Ikke stol blindt på banken din» er alle råd vi stadig gir og vil fortsette å gi. Du er kanskje lei maset, men selv den mest økonomiske av oss kan oppdage at en rask sjekk gir resultater.

Medlemshistorier

Gebyrene som spiser av pensjonen

Pensjonisttilværelsen er noe fåtallet av unge voksne tenker over daglig, tror vi. Det er synd da de unge kan gjøre det mye enklere for seg selv i fremtiden ved å være litt føre var.

Sparing og investering

Hvordan velge riktig fond

Er du nybegynner innenfor aksjesparing kan det enkleste være å opprette en spareavtale i et billig globalt indeksfond. Da har du gjort mye riktig.

Sjekklister og oppskrifter

4 tips før jul

Bruk tid med de du er glad i, kjøp smart og unngå å bli tatt av kjøpepresset. Vi gir deg noen viktige sparetips til jula.

Medlemshistorier

Har du hørt om fremtidsfullmakt?

Mens noen medlemmer tror de har god økonomisk kontroll, ønsker andre alle tipsene de kan få. Sammen med våre rådgivere avdekkes gjerne temaer og problemstillinger en tidligere ikke har tenkt over.

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi