Tester og undersøkelser

Nå kan vi endelig reise igjen!

Les

Krigen i Ukraina

Dessverre er det ikke særlig tegn til at krigen i Ukraina skal ta slutt med det aller første.

Hverdagsøkonomi

Planlegg sommerferien nå

Det meste tyder på at denne sommeren blir den første mange nordmenn finner frem kofferten igjen, og drar utenlands siden 2019. Allerede kniver mange om flybillettene, og prisen for en familieferie kan bli dyr.

Sparing og investering

Har du eller ønsker du deg en sekundærbolig? Dette må du tenkte på

I 2019 var det registrert nesten 400.000 sekundærboliger i Norge. Det tilsvarer rundt 15% av alle Norges boliger. Er du en av dem som har eller ønsker å gå til anskaffelse av en sekundærbolig bør du tenke på disse tingene.

Dette betyr den nye avhendingsloven for deg

Selge boligen som den er? Det ble det en stopper for, fra og med 1. januar i år. Da ble Avhendingsloven endret betraktelig, og selger blir nå i større grad ansvarlig for feil eller mangler. Hva er det egentlig som er nytt i denne loven?

Hva får du utbetalt av livsforsikringen dersom du skulle falle fra?

Medlemshistorier

Har du sjekket din livsforsikring?

Karsten er en mann i midten av 30-årene, han er utdannet sykepleier og han har fulltidsjobb som administrasjonsleder på et privat sykehus. Han og samboeren fikk nylig en sønn. Da sønnen ble født kjente han umiddelbart på sin egen dødelighet. Hva skjer med familien om jeg faller fra, tenkte han.

Sparing og investering

Barna inn på boligmarkedet

Et fortvilende spørsmål foreldre stiller seg. De fleste foreldre ønsker sterkt å kunne hjelpe barna inn i boligmarkedet. Mange klarer å løse dette ved å stille som kausjonist eller gi forskudd på arv. Men ikke alle har mulighet til å stille opp av en rekke ulike årsaker. Hvilke alternative måter kan barna komme seg inn på boligmarkedet?

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi