Lån

Bør du binde boliglånsrenten?

Les

Sparing og investering

Derfor bør du velge indeksfond

Indeksfond blir stadig mer populært å investere i, både blant profesjonelle og mindre profesjonelle sparere. Men selv om det blir kjøpt, anbefalt og snakket mer om indeksfond, er det mange som vet lite om det.

Tester og undersøkelser

Spar 15 000 kroner på boligalarm

19 prosent av boliger i Norge har boligalarm, viser tall fra NHO Service. En boligalarm kan virke avskrekkende for innbruddstyver, og dermed også være forebyggende. Grunnen til at mange velger å installere boligalarm, er tryggheten det gir. Vi har sjekket pris på boligalarmer, og sitter igjen med fire ulike tilbud - og opplevelser.

Tester og undersøkelser

Skal du åpne ny aksjesparekonto?
Se opp for skjulte kostnader

Flere tilbydere reklamerer for at deres aksjesparekonto er gratis. Vår sammenligning viser at noen leverandører fortsatt tar unødvendige gebyrer.

Hverdagsøkonomi

Skal jeg velge depositum eller husleiegaranti?

Et depositum kan ofte tilsvare et stort beløp - et så stort beløp at ikke alle har midler tilgjengelig. Da kan husleiegaranti være et alternativ, men husk å sjekke vilkårene nøye.

Sparing og investering

Student og bor hjemme? Spar studielånet

Selv om du ikke trenger pengene nå, kan det være lurt å ta maksimalt studielån. Invester pengene smart, så kan du dra nytte av de senere i livet.

Forsikring

Hva gjør du hvis du blir utsatt for ID-tyveri?

Stadig flere blir utsatt for ID-tyveri, og enkelte har opplved at andre personer har bestilt flybilletter, handlet varer eller tatt opp lån i sitt navn. Har du noen gang tenkt på hva du må gjøre hvis noen misbruker identiteten din? Eller hvordan du kan unngå at noen får tak i dine personopplysninger?

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi