Lån

Refinansiering – er det smart?

Les

Hverdagsøkonomi

Hvordan spare mest mulig på strømregningen?

Strømregningen har blitt mer komplisert det siste året, og her snakker vi ikke bare om selve strømforbruket, men også nettleien din. Hvilken kombinasjon av tips kan du benytte deg av for å spare mest?

Lån

Slik kan du få bedre rente på boliglånet

Det er mange tiltak du kan gjøre for å spare inn på forbruket, men boliglånet er for de fleste den største utgiftsposten du kan faktisk gjøre noe med. Her kan du sannsynligvis spare flere tusen – om ikke titusener av kroner i året.

Hverdagsøkonomi

Stresset for matprisene?

Den mye fryktede 1. februar nærmer seg. Men er det egentlig noe å frykte i det hele tatt? Vi tar en gjennomgang av hvordan du kan spare mer penger med å ha is i magen.

Lån

Refinansiering – er det smart?

Noen har kanskje hørt at du ikke skal ta billånet inn i boliglånet, for da ender du opp med å betale ned på en bil i flere tiår. Men er det slik at refinansiering egentlig kan være svært gunstig? Selv om du kan spare inn på en rekke ting i hverdagen, er det lånene dine som kan gi deg størst besparelse!

Hverdagsøkonomi

(+) Slik kan du spare penger ved å sette opp budsjett

Det ser ikke ut til at prisene på produkter og tjenester blir lavere med det første. Derfor kan et budsjett være ekstra viktig nå.

Hverdagsøkonomi

Slik påvirker årsskiftet privatøkonomien din

Ved ethvert årsskifte ser vi både bortfall og nye tilførsler av lover, regler, skatter og avgifter. Dette året er intet unntak, og vi går gjennom noen av de tingene som er annerledes i år, sammenlignet med i fjoråret.

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi