Tester og undersøkelser

Nå kan vi endelig reise igjen!

Les

Sparing og investering

Har du eller ønsker du deg en sekundærbolig? Dette må du tenkte på

I 2019 var det registrert nesten 400.000 sekundærboliger i Norge. Det tilsvarer rundt 15% av alle Norges boliger. Er du en av dem som har eller ønsker å gå til anskaffelse av en sekundærbolig bør du tenke på disse tingene.

Dette betyr den nye avhendingsloven for deg

Selge boligen som den er? Det ble det en stopper for, fra og med 1. januar i år. Da ble Avhendingsloven endret betraktelig, og selger blir nå i større grad ansvarlig for feil eller mangler. Hva er det egentlig som er nytt i denne loven?

Hva får du utbetalt av livsforsikringen dersom du skulle falle fra?

Medlemshistorier

Har du sjekket din livsforsikring?

Karsten er en mann i midten av 30-årene, han er utdannet sykepleier og han har fulltidsjobb som administrasjonsleder på et privat sykehus. Han og samboeren fikk nylig en sønn. Da sønnen ble født kjente han umiddelbart på sin egen dødelighet. Hva skjer med familien om jeg faller fra, tenkte han.

Sparing og investering

Barna inn på boligmarkedet

Et fortvilende spørsmål foreldre stiller seg. De fleste foreldre ønsker sterkt å kunne hjelpe barna inn i boligmarkedet. Mange klarer å løse dette ved å stille som kausjonist eller gi forskudd på arv. Men ikke alle har mulighet til å stille opp av en rekke ulike årsaker. Hvilke alternative måter kan barna komme seg inn på boligmarkedet?

Sparing og investering

Forberedelse til 2022

Vi kan nok ikke friskmelde Norge helt enda, men vi er på god vei inn i en hverdag som er tilnærmet lik normalen. Det betyr renteøkning og stigende utgifter i hverdagen. Hvordan kan du på best mulig måte forbedrede deg til det kommende året?

Julebudsjettet

Det kan være tøft å møte julen med alle forventinger som følger med. Opp imot 200.000 nordmenn bruker mer penger på julegaver enn de faktisk har råd til. Hvilke muligheter har du for å senke de økonomiske kostnadene i julen? Og er det egentlig så viktig med de dyre gavene?

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi