Sjekklister og oppskrifter

Hvordan bør du bruke feriepengene?

Les

Medlemshistorier

Sparte 5000 kroner ved å bytte forsikring

I denne artikkelen deler vi én av mange positive medlemshistorier der våre medlemmer har oppnådd positive resultater som følger av våre råd. Denne gangen var det Fredrik som tok grep og fikk belønning for strevet.

Hverdagsøkonomi

Julebudsjettet

Det kan være tøft å møte julen med alle forventinger som følger med. I år, vil hver av oss i snitt bruke ca. 12 500 kroner på julegaver, mat og drikke, og som oftest er det mange som kommer til å bruke mer penger enn det de faktisk har råd til. Hvilke muligheter har du for å senke de økonomiske kostnadene i julen? Og er det egentlig så viktig med de dyre gavene?

Hverdagsøkonomi

Hvordan får jeg råd til å kjøpe bolig?

Tom kom til oss fordi han ønsker å oppfylle boligdrømmen. Han er i tyveårene, nyutdannet og vil gjerne inn på boligmarkedet, men mangler egenkapital. Dette svarer eksperten

Hverdagsøkonomi

Disse kalendergavene koster ingenting

Forbinder du jula med flere og høyere kostnader, gavepress og kaotiske spontankjøp på kjøpesenter? Slik trenger det ikke være. Det finnes mange små grep man kan ta for å spare, også i jula.

Hverdagsøkonomi

Salg? Fleip eller fakta?

Vi nærmer oss høytidskos, som betyr litt mer i handlekurven enn normalt for de fleste av oss. Når det kommer til gaveinnkjøp, leter mange etter gode tilbud. Ofte er tilbudene dårligere enn du blir forespeilet.

Lån

79.000 kroner mer i renteutgifter årlig

Styringsrenten er fortsatt på det høyeste siden 2009, og har gått fra 0 til 4,50 prosent på litt over to år. Det har vært og er fortsatt drastisk for manges økonomi.

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi