Tester og undersøkelser

Så mye varierer prisene på helårs reiseforsikring

Les

Lån

Alternative veier inn i boligmarkedet

Kravene du må oppfylle for å få innvilget et lån her i Norge er ganske strenge, og banken er nødt til å forholde seg til en rekke regler og forskrifter. Men det finnes unntak.

Pensjon

Ikke forhold deg passiv til pensjonen din

Vi ønsker alle å få mest mulig igjen den dagen vi sier farvel til arbeidslivet, og går inn i pensjonistenes rekker. Likevel er det få av oss som gjør noe med tjenestepensjonen vår – selv om mulighetene er der. Kanskje tiden er inne for å gjøre noe med det?

Sommerferien kommer fortere enn du tror

Hvis du ikke allerede har kjøpt flybilletter til sommerferien, kan det være lurt å svinge seg rundt allerede nå. Billettene blir bare dyrere og dyrere for hver dag som går.

Hverdagsøkonomi

Hvordan spare mest mulig på strømregningen?

Strømregningen har blitt mer komplisert det siste året, og her snakker vi ikke bare om selve strømforbruket, men også nettleien din. Hvilken kombinasjon av tips kan du benytte deg av for å spare mest?

Lån

Slik kan du få bedre rente på boliglånet

Det er mange tiltak du kan gjøre for å spare inn på forbruket, men boliglånet er for de fleste den største utgiftsposten du kan faktisk gjøre noe med. Her kan du sannsynligvis spare flere tusen – om ikke titusener av kroner i året.

Hverdagsøkonomi

Stresset for matprisene?

Den mye fryktede 1. februar nærmer seg. Men er det egentlig noe å frykte i det hele tatt? Vi tar en gjennomgang av hvordan du kan spare mer penger med å ha is i magen.

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi