Lån

Lån

Mens enkelte lån følger deg nærmest hele livet, har andre lån kortere tidshorisont. Her finner du informasjon om det meste du trenger å vite om forskjellige typer lån.

Sparing

Sparing

Sparing til fremtiden kan ha ulike formål og ulik tidshorisont. Finn informasjon om forskjellige sparetyper.

Forsikring

Forsikring

Få gode råd om hvilke forsikringer du bør ha, hvilken barneforsikring vi anbefaler og hvilke forsikringer du kan ha gjennom jobben.

Hverdagsøkonomi

Hverdagsøkonomi

Har du økonomirelaterte spørsmål om et forhold, på jobb, om permisjon og om hverdagen? Her kan du finne svar på mange av dem.

Bolig

Bolig

Finn gode råd om bolig, enten du skal leie eller kjøpe. Her får du også tips til hva du bør gå gjennom før eller mens du er i møte med banken.

Pensjon

Pensjon

Les om hvilke rettigheter du har som senior i arbeidslivet, og om hvordan du kan beregne pensjonen din.

Livsfaser

Etableringsfasen

Etableringsfasen

Du er ung, kanskje nyutdannet og skal finne deg et eget sted å bo. Kanskje har du en partner, kanskje er du alene. Her får du råd om de spørsmål du møter i boligmarkedet, arbeidslivet og i livet generelt som ung voksen.

Samboer og ekteskap

Samboer og ekteskap

Skal du inn i et samboerforhold, eller kanskje gifte deg? Vi vet hvilke utfordringer mange møter i denne fasen i livet, og kan hjelpe deg med alt fra samboerkontrakt til råd om livsforsikring.

Småbarnsfamilie

Småbarnsfamilie

Overgangen fra å være to til å bli en småbarnsfamilie kan være utfordrende for mange. De fleste har spørsmål om alt fra barneforsikring og permisjoner til sparing til barn. Og vet du om samboende foreldre har de samme rettighetene som om en er gift?

Eneforsørger

Eneforsørger

Lever en alene med ett eller flere barn, er det ikke vanskelig å forstå at hverdagen kan være krevende til tider. Vi gir deg en oversikt over hvilke rettigheter du har, og hva som kan være lurt for deg å tenke på når det kommer til bolig, sparing, forsikring og permisjoner.

Samlivsbrudd

Samlivsbrudd

Et samlivsbrudd kan følelsesmessig være svært vanskelig, og da er det godt å vite at en i alle fall har kontroll på alt det økonomiske og juridiske. Her gir vi deg et godt utgangspunkt og gode råd dersom du og partneren din er i ferd med å gå fra hverandre.

Pensjonist

Pensjonist

Her finner du gode råd til deg som allerede har gått av med pensjon, eller som har begynt å planlegge livet som pensjonist. Du finner blant annet tips om bolig, sparing, arv og arbeidsrettigheter.