Formuesrådgivning

Formuesrådgivning

Dine eiendeler gir deg også forpliktelser.

Eier du et firma, en eiendom, aksjer eller en større pengesum følger det med forpliktelser - forpliktelser overfor deg selv og din familie til å vedlikeholde og utvikle det du eier. De fleste av oss har ikke nok kunnskap og oversikt til å gjøre dette på egenhånd.  Norsk Familieøkonomi sitt råd vil alltid være å snakke med en formuesrådgiver.

Som medlem i Norsk Familieøkonomi kan du be om en uforpliktende samtale om dette som kan gi deg nyttige råd og også praktisk hjelp til å maksimere dine og din families oppsparte midler. Trykk på den store oransje knappen «be om formuesrådgivning» for å komme i kontakt med oss.
 

Personlig formuesrådgivning

Söderberg & Partners Wealth Management er en av Norges ledende tilbydere av uavhengig formuesrådgivning for privatpersoner, bedrifter og stiftelser. Som klient av Söderberg & Partners Wealth Management får du en personlig formuesrådgiver som lytter til deg og dine behov, og som vil bistå deg med å utarbeide en skreddersydd plan tilpasset dine målsettinger og risikovillighet.

Selskapet har i dag 180 ansatte i Norge fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen, Ålesund, Kristiansand, Porsgrunn og Tønsberg.

I tillegg til formuesrådgivning, tilbyr også selskapet juridiske tjenester, regnskapstjenester og forretningsførsel dersom det er relevant for deg.

Söderberg & Partners Wealth Management jobber proaktivt for deg i dag, slik at du kan få en rikere og tryggere hverdag i fremtiden.

Sist oppdatert: June 16, 2022, 3:30 p.m.