Juridisk bistand

Inntil en time gratis juridisk bistand

Vår avtale gir deg hurtig, rimelig advokatbistand innen rettsområder som arv, skilsmisse, samboerskap, fast eiendom, husleie, tomtefeste og arbeidsrett. Denne medlemsfordelen alene har en verdi som overstiger kostnaden med medlemskapet

Fordel juridisk bistand

  • Gratis innledende dokumentgjennomgang én gang per sak
  • 55 % rabatt på timespris ved løpende bistand eller skriftlig vurdering
  • Gratis samboerkontrakt og fremtidsfullmakt
  • 20 % rabatt på øvrige automatisk genererte kontrakter

Slik får du kontakt med advokaten:

Telefon – Inntil 1 time gratis innledende bistand (gjelder én sak)

Chat – Kostnadsfri innledende bistand med mulighet for videosamtale med dokumentdeling

Drop in i Oslo – Møt advokaten ansikt-til-ansikt alle hverdager mellom 9-16

Du får advokater med solid erfaring og møterett for Høyesterett. Vi garanterer tilbakemelding, og/eller forslag til videre saksgang. Slik kan du spare deg for både penger og bekymringer.

Ringer du våre advokater i Legalis blir du satt over til en advokat med ekspertise innenfor rettsområdet ditt spørsmål gjelder, og du har derfor ikke mulighet til å samle opp flere spørsmål om ulike saker for å få en vurdering av alle i løpet av gratistimen. Dersom du på et senere tidspunkt har spørsmål om en ny sak er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Legalis på nytt. Gratis innledende bistand på telefon gjelder én gang per sak, ønsker du skriftlig vurdering av saken gjelder egne priser som du ser nederst på denne siden.

Medlemmer kan også kontakte advokaten via chat med mulighet for videosamtale og dokumentdeling. Her får du i tillegg tilgang til juridisk veiledning, samboerkontrakt, fremtidsfullmakt og andre automatisk genererte kontrakter. Trykk «Still dine spørsmål» og velg chat for å benytte deg av denne plattformen. Registrer deg som ny organisasjonsbruker for å få din medlemsrabatt på rådgivning og kontrakter.

Vil du møte advokaten ansikt-til-ansikt kan du gjøre det ved Legalis egne lokaler i krysset Universitetsgata/Pilestredet i Oslo. Her vil du treffe de samme erfarne advokatene som mer enn gjerne slår av en prat helt gratis.

Ønsker du skriftlig vurdering og tilbakemelding på e-post vil du motta et prisoverslag for rådgivningen. Samtidig får du forslag om eventuell videre håndtering av saken. Advokatfirmaet Legalis AS vil deretter vurdere sakens rettslige sider, gi et konkret råd om hvordan saken stiller seg, og en anbefaling av videre prosess gjennom sin krypterte e-saksgang.

Du binder deg ikke til å bruke Advokatfirmaet Legalis AS før du uttrykkelig har akseptert pristilbudet som du får.

Ytterligere arbeid eller annet løpende arbeid, faktureres etter avtalt rabattert timespris med Norsk Familieøkonomi. Denne prisen er for tiden 1 575 kroner (ord. 3 500 kroner).

Det tas forbehold for saker som dekkes av rettshjelpsforsikring, og domstolsbehandling hvor motparten blir idømt omkostninger.

Sist oppdatert: June 10, 2020, 12:37 p.m.

Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi AS
Postboks 184, 4349 Bryne
Hetlandsgata 9, 4344 Bryne

Åpningstid sentralbord:
09:00 - 15:00