Tester og undersøkelser

Dette er den beste
reiseforsikringen i 2016

Sommerferien nærmer seg raskt, og reiseforsikring bør være like naturlig i kofferten som penger, pass og piller. Se hvilken reiseforsikring vi har kåret til best i test!

– Som i fjor, overlegent beste reiseforsikring er DNBs Reise Best. Om man har den fullstendige oversikt over alle reiseforsikringer i Norge, som våre medlemmer i Norsk Familieøkonomi har tilgang til, får man fullt utbytte av DNBs dekningsgaranti og kan tjene tusenvis av kroner. Dermed kommer vi ikke utenom å kåre den som markedets beste reiseforsikring, sier sjeføkonom Reid Krohn-Pettersen i Norsk Familieøkonomi.

Bli medlem for å få tilgang til resten av artikkelen

 

Allerede medlem?

Logg inn

Foto: Skjermknips fra Gjensidiges reklamefilm, youtube.com

Forsikring

Timet og tilrettelagt?

Hvert år jubler tusenvis av Gjensidige-kunder for å få tilbake egne penger – uten renter. «Kjøp forsikring som kan gi kundeutbytte», sier Gjensidige. Kjøp heller en billigere forsikring, mener vi.

Forsikring

Slik får du alltid
best dekning

Heller ikke i år kommer vi utenom dekningsgarantien til DNB når vi skal kåre de beste reiseforsikringene. Rett og slett fordi du med denne forsikringen alltid vil kunne få de beste dekningene.

Test av hundeforsikring og katteforsikring

Tester og undersøkelser

Velg riktig dyreforsikring

Norsk Familieøkonomis test av hundeforsikringer og katteforsikringer viser at det er stor forskjell i pris, men ikke minst i vilkår. Og det er her du virkelig må være obs dersom du vil unngå å tape store penger.

Tester og undersøkelser

Test av reiseforsikring

Norsk Familieøkonomi har testet helårs reiseforsikringer. Vi viser hvordan du kan spare titusenvis av kroner.

Norsk Familieøkonomi