Juss

Hva kan advokaten hjelpe deg med?

Advokatene i Legalis står klar for å hjelpe deg med å løse store og små konflikter gjennom enkel innledende rådgivning eller løpende juridisk bistand.

I løpet av et langt liv med opp- og nedturer vil de fleste av oss oppleve at vi blir usikre og har spørsmål. Spørsmålene kan være relatert til familieforhold, jobbsituasjon eller knyttet til kjøp og salg av eiendeler av stor verdi. Vi kommer aldri til å ha alle svarene, og da er det fint å kunne ringe advokaten for å få hjelp.

– Det viktigste er å få ned terskelen for å ringe advokaten. Lurer du på noe trenger du ikke å nøle, bare ta kontakt med oss, sier Torstein Bae, managing partner i Advokatfirmaet Legalis AS.

Gratis innledende juridisk bistand er en av mange fordeler våre medlemmer har inkludert i sitt medlemskap. Det betyr at du ikke betaler noe for å få svar på ditt spørsmål, og dersom du ønsker eller har behov for videre bistand i din sak får du også dette til gunstig pris.

–  Du kan benytte fordelen uten kostnad og forpliktelser, og du vurderer selv behovet for videre bistand i etterkant, sier Bae.

Hele 80 prosent av medlemmene som kontakter Legalis får en løsning på sin sak ved kun å benytte seg av den gratis timen innledende bistand.

Arveoppgjør

Blant henvendelsene fra våre medlemmer er det noen hovedområder som skiller seg ut. Arverett, eiendom, familierett og bolig er de mest vanlige, og står for omtrent 70 prosent av alle sakene.

Bli medlem for å få tilgang til resten av artikkelen

 

Allerede medlem?

Logg inn

Lån

Ditt ansvar som kausjonist

Trenger du noen til å stille som kausjonist, eller har blitt bedt om å stille som kausjonist for andre, da bør du vite hva dette ansvaret innebærer.

Hverdagsøkonomi

Samboere - bør jeg kjøpe meg inn i boligen?

Mange par som går fra kjærester til samboere velger å flytte inn i den enes bolig istedenfor å kjøpe nytt i første omgang.

Hverdagsøkonomi

Stegene i en inkasso-sak

Trenger du informasjon om de ulike stegene i en inkassosak? Her kan du se hvordan et krav utvikler seg, og når kan du forhandle.

Hverdagsøkonomi

Gjeldsregister til nytte eller besvær?

Økende gjeld og mislighold, strengere krav og høyere rente. Disse temaene har preget økonominyhetene en god stund. Nå kommer snart gjeldsregistrene også. Hvilken betydning får disse for deg?

Norsk Familieøkonomi