Medlemshistorier

Legekonsultasjon på mobil - så enkelt!

Ingen liker å måtte oppsøke legevakten på kveldstid. Med KRY og helseforsikring kan du slippe.

Irmelin er student i en norsk storby og benytter seg ofte at sykkel når hun ferdes i byen. Det er effektivt, men ikke alltid like trygt. Da er det godt at hun har helseforsikring.

Den unge studenten er en av mange medlemmer som har gitt oss positiv tilbakemelding på deres opplevelse av Vertikals helseforsikring.

Hun fortalte om da hun var ute på en av sine vanlige sykkelrunder i byen og opplevde et sammenstøt med en bil. Sjåføren var uoppmerksom da han skulle rygge kjøre ut fra en parkeringsplass og traff derfor Irmelin som kom syklende.

Heldigvis gikk det etter forholdene greit med både Irmelin og sjåføren, men Irmelin kjente på et ubehag i hodet og nakke som hun ønsket å få undersøkt. Som mange andre unge var første bud å ringe hjem til foreldrene. Hun antok at de ville be henne om å ta en tur til legevakten for sikkerhets skyld. Timevis med venting på legevakten ville hun helst unngå da det allerede var blitt sent.

Foreldrene minnet henne på at hun har helseforsikring og kan derfor benytte seg kostnadsfritt av KRY. Irmelin fikk enkelt lastet ned appen og tastet inn sitt avtalenummer. Da var det bare å bestille neste ledige time.

I løpet av videokonsultasjonen med legen kunne Irmelin fortelle om ulykken og beskrive smertene hun opplevde.

Ettersom sammenstøtet var relativt beskjedent fikk hun beskjed at hun gjorde best i å holde seg i ro hjemme. Mest sannsynlig ville smertene gå over av seg selv var beskjeden fra legen. Irmelin kunne derfor senke skuldrene og ringe foreldrene tilbake med de gode nyhetene.

Til neste gang vet hun at hun ikke lenger er avhengig av fastlege eller må oppsøke legevakten - Irmelin plukker bare opp telefonen og bestiller legekonsultasjon på mobil når og hvor det passer henne.

Norsk Familieøkonomi