Pensjonsrådgivning

Pensjonsrådgivning

En samtale om inntekten som kan avgjøre din levestandard i 20 år eller mer av ditt liv.

De fleste av oss er yrkesaktive i 40 år. Når dagen endelig kommer for at du skal gå av, er det sannsynligvis i 20 år eller mer du skal få utbetalinger i form av pensjon. De yrkesaktive årene avgjør hvordan økonomien vår vil bli seende ut som pensjonister. Dessverre er det mange som ikke har satt seg inn i egen pensjon, før vi ikke lenger har mulighet til å påvirke den. 

Som medlem i Norsk Familieøkonomi kan du be om en uforpliktende pensjonssamtale, som kan gi deg nyttige råd og også praktisk hjelp til å maksimere din økonomi i disse viktige årene av ditt liv. Trykk på den store oransje knappen «be om pensjonsrådgivning» for å komme i kontakt med oss.

Personlig pensjonsrådgivning

Dersom du fortsatt er yrkesaktiv, jobber i privat sektor, og har flere år igjen til pensjonsalder vil du også kunne benytte deg av tjenestene til Norsk Familieøkonomi sin partner innen pensjonsrådgivning Söderberg & Partners. Söderberg & Partners er Nordens største frittstående rådgiver for privatpersoner og bedrifter.

Hvordan tilfører Söderberg & Partners verdi for deg?:

Dette er pensjonsrådgivning som vil gi deg bedre oversikt over egen situasjon, og sørge for at du får gode råd rundt et vanskelig tema.

•    Du får personlig rådgivning som ivaretar dine behov
•    Råd om riktig sammensetning av aksjer og renter for å optimalisere verdien av din pensjon
•    Bedre forståelse av pensjon og innsik rundt egen situasjon
•    Gunstige priser på både rådgivning og administrasjon for medlemmer


Söderberg & Partners Pensjonsrådgiving jobber proaktivt for deg slik at du kan ta de riktige valgene knyttet til din pensjon. 

Sist oppdatert: March 20, 2024, 8:48 p.m.

Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi AS
Postboks 184, 4349 Bryne
Hetlandsgata 9, 4344 Bryne

Åpningstid sentralbord:
10-12 & 12.30-14-00