Dette må du tenke på i møte med banken

Det er spennende å kjøpe sin egen bolig, men ikke alle er like forberedt på alt et boligkjøp innebærer. Før du møter banken bør du vite hva som er lurt å tenke på i forbindelse med boligkjøp, og vi gir deg sju punkter som du bør gå gjennom før eller mens du er i møte med banken.

Å kjøpe seg inn i kjærestens leilighet

Dersom den ene parten i et forhold eier en leilighet som den andre skal flytte inn i, vil det være et godt alternativ å kjøpe seg inn i boligen.

Ikke vis finansieringsbeviset til megler

Når du skal kjøpe bolig må du ha finansieringsbevis fra banken. Men vi anbefaler deg ikke å vise finansieringsbeviset til megler.

Eie eller leie?

Beregninger viser at med noenlunde normal pris- og renteutvikling vil det ofte lønne seg å leie dersom du skal bo i en bolig i mindre enn tre år.

Kjøpe felles bolig

Når man har gått inn i et forhold, og en eller begge har bolig fra før, skal det være enkelt å slå seg sammen, bare man holder tunga beint i munnen.

Kjøpe brukt eller nytt?

Når du skal inn på boligmarkedet for første gang, er det mange spørsmål du må stille deg. Et av dem er om du vil kjøpe en ny eller en brukt bolig.

Ulike eieformer

Når du begynner jakten på en ny bolig, vil du sannsynligvis møte på forskjellige type eieformer. Det er viktig at du vet forskjellen på disse, og hva du som kjøper må være oppmerksom på.

Gode råd til deg som skal leie bolig

Det kan være vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet med dagens priser. Da er leiemarkedet et veldig godt alternativ for mange som ønsker et eget sted å bo.

Visste du at

som medlem kan spare inntil 8.000 kroner på boliglån?

hvis du handler hos en av våre partnere på nett, gir vi deg penger tilbake?

våre medlemmer får tre utgaver i året av magasinet vårt

medlemmer i gjennomsnitt kan spare mer enn 3.000 kroner på forsikring?

du får pengene tilbake om du ikke sparer penger på våre avtaler?