Forsikring

Skadeforsikringer til medlemspris

Ikke betal for mye for forsikringene dine, og få den hjelpen du trenger.

For å unngå å betale for mye for forsikringene dine, anbefaler vi alle medlemmer å sjekke prisen på sine forsikringer én gang i året. Vårt forsikringskontor er her for å hjelpe deg til å ta gode valg i jungelen av forsikringer, og gi deg et tilbud dersom du ber om det!

Hva får du i rabatt?

Rabatt på forsikringer er et svevende begrep, fordi det er umulig å si hva du faktisk får rabatt på. Det finnes ingen fastpris på forsikringer, fordi det er så store forskjeller på hva den enkelte forsikringstaker trenger. 10%, 30% eller til og med 50% kan høres ut som en svært god avtale, men hvis utgangspunktet er en skyhøy forsikringspremie, spiller rabatten liten rolle hvis du kan få det billigere, uten "rabatt" hos et annet selskap. 

Vi mener at et godt forsikringstilbud er en vesentlig reduksjon i det du betaler for forsikringene dine i dag. Vårt forsikringskontor kan gi deg et tilbud basert på ditt behov - enkelt og greit. Vi bistår med å gå gjennom det du allerede har, og samtidig også gi råd om hva du kan gjøre annerledes for å kutte kostnadene.

Ønsker du et tilbud?

Fyll inn ditt telefonnummer i skjemaet og trykk på den oransje knappen "Be om tilbud". Vi ringer deg da opp for en grundig gjennomgang, og du vil få et uforpliktende tilbud. Du kan også ta kontakt med oss i Norsk Familieøkonomi ved å sende en e-post til [email protected], ringe oss på telefon 51 77 50 20.


*Forsikringstjenesten betjenes av TT forsikring / Eir Sverige.

Sist oppdatert: May 23, 2024, 2 p.m.

Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi AS
Postboks 184, 4349 Bryne
Hetlandsgata 9, 4344 Bryne

Åpningstid sentralbord:
10-12 & 12.30-14-00