Aksjer

Aksjesparing

Med Investeringskonto Zero kan du kjøpe og selge aksjer så ofte du vil uten å måtte betale skatt av gevinst før pengene tas ut av kontoen. Du har også rett til fradrag for tap når du tar ut pengene fra kontoen. Med investeringskonto betaler du også lavere skatt enn med en vanlig aksje- og fondskonto. Nordnet tar seg av skatterapporteringen, og kontoen har ingen faste kostnader.

Fordel aksjer:

  • MINSTEKURTASJE: kr 39,- per handel eller minimum 0,035 % av handelsbeløpet
  • GRATIS APP: Gjør at du kan følge med på dine aksjer og fond på mobilen
  • TILGANG TIL OVER 500 ULIKE FOND: Kostnadsfri bytting

Vår samarbeidsavtale med Nordnet gir deg mulighet til å handle til lavere kurtasje og få gratis handelsapplikasjon. Beskatning av gevinst skjer først når du en gang i fremtiden skal ta penger ut av konto. Du får også rett til fradrag for tap når pengene tas ut av kontoen. Skattesatsen på en Investeringskonto Zero er i tillegg lavere enn på en vanlig aksje- og fondskonto. Utsatt skatt gjelder også for innskuddsrenter og rentefond. Pengene som normalt skulle betales i skatt kan med andre ord reinvesteres og gi deg høyere avkastning.

Som medlem i Norsk Familieøkonomi får du status som Nordnets VIP-kunder med særlig gode vilkår. Det koster ingenting å opprette Investeringskonto Zero. Du betaler heller ingenting i forbindelse med innskudd eller uttak.

 

 

Sist oppdatert: July 25, 2019, 10:43 a.m.

nordnet

Spørsmål og svar

Kurtasje er en avgift du må betale når du kjøper eller selger en aksje eller andre verdipapir. Du betaler avgiften til megleren som har utført handelen for deg.


Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi AS
Postboks 184, 4349 Bryne
Hetlandsgata 9, 4344 Bryne

Åpningstid sentralbord:
09:00 - 15:00