Tester og undersøkelser

Budsjett? Appsolutt

Vi har gjort jobben og funnet fram de beste budsjett-appene.

Men aller først.. la oss bli enige om noe: Budsjett er ikke gøy. Sånn er det bare. Likevel er budsjett veien å gå for å oppnå økonomisk trygghet, forutsigbarhet - og ja, det kan til og med hjelpe deg å realisere drømmene dine. Ikke verst. Budsjett: 1. Ikke-budsjett: 0.

Selv om mange, undertegnede inkludert, liker å tro at vi klarer å holde oversikt i hodet over inn/ ut, er det dessverre ikke slik. Med mindre hodet ditt er en kalkulator...

I testen skiller vi mellom budsjett-appene, appene du betaler for og appene du får helt gratis. Vi begynner med den første typen, for noen ganger sparer man penger ved å bruke dem, bokstavlig talt.

Bli medlem for å få tilgang til resten av artikkelen

 

Allerede medlem?

Logg inn

Sjekklister og oppskrifter

Jobbe redusert

Fulltidsjobb og familielivet er en hektisk kombinasjon. I hverdagen skal en rekke over kjøring, henting, husarbeid og fritidsaktiviteter, og tiden strekker ikke alltid til. Mange ser seg nødt til å jobbe fullt for å få endene til å møtes, selv om man gjerne ønsker å få mer tid mer hjemme.

Foto: iStock.com

Medlemshistorier

Forbrukslån til nytte
eller besvær?

Kommer du til banken og ber om å få bakt forbrukslån inn i boliglånet, vil du sannsynligvis bli møtt med litt skepsis. Men hva om du egentlig har stålkontroll på økonomien din, og har brukt forbrukslånet på en fornuftig måte?

Norsk Familieøkonomi