Norsk Familieøkonomi

UNG-medlemskap i Norsk Familieøkonomi

Lyst til å spare gode penger på alt fra sokker til strøm? Nå har vi i Norsk Familieøkonomi skreddersydd et eksklusivt tilbud for deg under 29 år som ønsker å bli medlem hos oss. Medlemskapet gir deg tilgang til gode rabatter på en rekke produkter og tjenester, samt gratis økonomisk rådgivning som kan være nyttig i en etableringsfase. Din pris – kun 390 kroner per år!

Noen av våre utvalgte fordeler:

Vårt samarbeid med Talkmore gir deg eksklusiv medlemsrabatt på mobilabonnement som inkluderer full Telenor-dekning, Data Rollover og Fri tale, SMS og MMS i Norge og i EU/EØS. Nye kunder får i tillegg 10 GB ekstra data som en ekstra hyggelig velkomstgave.

Fordeler ved å være Talkmore-kunde:

 • Lave priser
 • Full Telenor-dekning
 • Ingen bindingstid
 • Data Rollover
 • Fri tale, SMS og MMS i Norge og i EU/EØS inkludert
 • 1 000 kroner i mobilrabatt på mobiler over 4 000 kroner for kunder med Fritt-abonnement
 • Tjenesten Full Kontroll kan aktiveres kostnadsfritt i Talkmore-appen, og hindrer bruk utover det som er inkludert i ditt mobilabonnement

Sixt rent a car gir vanligvis kun Sixt Gullkort til kunder som leier bil minst 5 ganger per år, men som medlem får du det automatisk uansett om du leier ofte eller en sjelden gang. Kortet gir deg i tillegg 10 % rabatt på leiebil i hele verden og prioritert-kunde fordeler.

Husleiegaranti kan være et godt alternativ for deg som ikke ønsker, eller har økonomi til å avse et stort beløp til depositum ved leie av bolig. Ved å benytte deg av husleiegaranti betaler du kun en prosentandel av depositumskravet istedenfor å betale hele depositumet til utleier. Benytter du deg av vår avtale med Matrix Insurance betaler du så lite som 2,76 % av depositumskravet per år. Matrix garanterer da for deg overfor husleier og står som ansvarlig dersom utleier krever erstatning for skader eller tapt husleie i løpet av leieforholdet. Matrix vil så kreve inn det aktuelle beløpet fra deg. Du slipper altså å betale et stort beløp til utleier på forhånd, og står fritt til å disponere disse pengene til andre formål.

Priseksempel:
Her tar vi utgangspunkt i en leiekontrakt med 10 000 kroner i husleie og krav om 3 måneder depositum.

 • Vanlig depositumsordning:
  10 000 (husleie) x 3 (mnd) = 30 000 ,-
 • Husleiegaranti til medlemspris:
  (10 000 x 3) x 2,76% = 828 ,- per år

Med vår strømavtale via NorgesEnergi er du garantert en av markedet laveste strømpriser. Medlemmer får tilgang til Topp 5-garanti, som sikrer deg en variabel pris som er blant de fem rimeligste målt mot 20 av landets største strømleverandører.

Med Circle K-appen og vår avtale får du 50 øre rabatt per liter drivstoff du fyller i 50 dager. Deretter får du fast 38 øre rabatt per liter. Registrerer du ditt betalingskort i appen mottar du automatisk rabatten hver gang du fyller drivstoff hos Circle K, Best- og 1-2-3-stasjoner i hele Norge.

Som medlem får du tilgang til vår helt egen netthandelportal, som gir deg cashback-bonus på alle kjøp. Du logger deg enkelt inn på vår nettside og velger butikk fra oversikten. Etter handelen overføres en prosentandel av kjøpesummen til din konto i Norsk Familieøkonomi. Når du har tjent kr. 300,- kan du få pengene utbetalt. Vi gir deg cashback på alt fra pensumbøker hos Adlibris, til klær hos Nelly.com, Cubus og Nike og reiser med Apollo og Hotels.com.

ID-forsikringen som er inkludert i medlemskapet gir deg hjelpen du trenger dersom noen stjeler eller misbruker din identitet. Forsikringen inkluderer juridisk bistand verdt inntil 100 000 kroner(uten egenandel) og praktisk hjelp til å ta bort tekst og bilder, og slette eventuelle nettkonti opprettet i ditt navn.

* Obligatoriske felt

Er det noen hake?
Nei, det er ikke noe tull, bare et godt tilbud! Du betaler kun 390 kroner per år frem til du blir 29 år. Dette gir deg full tilgang til alle fordeler og rabattavtaler. Etter fylte 29 år betaler du ordinær pris for medlemskapet – 780 kroner per år.

Tilbudet gjelder kun for nye medlemmer under 29 år.