Ofte stilte spørsmål

Hva er Nofa forsikring?

På grunn av meget stor pågang på skadeforsikringer har vi valgt å opprette et helt eget kontor som håndterer alt av skadeforsikring for våre medlemmer. Nofa forsikring administreres av Codan Forsikring AS. Som medlem får du rabattert pris på skadeforsikringer og blant annet mulighet til å bestille en meget gunstige innboforsikring. Rådgiverne tar gjerne en komplett gjennomgang av dine skadeforsikringer per telefon. Alternativt sender du inn oversikt over dine nåværende skadeforsikringer til [email protected]

Det er en sparepakke tilknyttet min strømavtale, må jeg ha den?

Du har Topp5-garanti gjennom NorgesEnergi, og i denne er det automatisk en sparepakke. Denne tjenesten kan du når som helst si opp via [email protected] og likevel beholde Topp5-garantien. Sparepakken koster 1,50 kroner per dag, og gir deg betalingsfritak ved sykdom og/eller arbeidsledighet, samt dekning av egenandel ved strømskade.

Jeg har reiseforsikring tilknyttet kredittkort, er dette tilstrekkelig?

Det er mye bedre å ha forsikring tilknyttet kredittkort enn ikke å ha noe reiseforsikring i det hele tatt. Reiseforsikring er særdeles viktig, spesielt når man drar utenlands. Men det er viktig å være klar over at for at man skal være dekket av forsikring via kredittkort må man betale minimum 50 prosent av reisen med kortet. I tillegg er dekningene lavere og færre enn om man tegner helårs reiseforsikring – noe vi anbefaler alle å tegne – spesielt familier.