Tjen penger mens du handler

Når du handler hos en av våre partnere på nett, gir vi deg penger tilbake. Slik gjør du:

Butikkoversikt

0,-
venter på godkjenning

0,-
klar til utbetaling

0,-
totalt utbetalt

Se din bonuskonto

Betal ut

Søk etter butikk eller merkevare

Lookfantastic

Helt siden 1996 har Lookfantastic tilbudt noen av de største og mest ettertraktede merkevarene i skjønnhetsverdenen.

Vi tilbyr over 600 forskjellige merkevarer innen hårpleie, hudpleie, kosmetikk, skjønnhetsredskaper og elektriske artikler - og vi utvider stadig sortementet vårt.

Vi har en rekke velrenomerte merkevarer i vår portefølje, som blant annet Redken, Kérastase, ghd, Decléor, Clinique, Urban Decay, NARS, LOréal - og maaange flere! Med over 14.000 ulike produkter har vi garantert noe for både skjønnhetsentusiaster og de som bare trenger en ny shampoo eller fuktighetskrem. Vi tilbyr også et månedlig abonnoment på Beauty Box som inneholder fem til sju nye og spennende skjønnhetsprodukter hver måned, levert rett på døren.

Her hos lookfantastic har vi dedikerte skjønnhetseksperter som konstant oppdaterer vårt sortement for de seneste trendene. Vi tilbyr også eksklusive gaver & sett, medlemsskapspoeng, og noen av de mest konkurransedyktige prisene du vil finne i hele skjønnhetsindustrien. Vi tilbyr også gratis internasjonal levering for ordre under 2kg.

Vi gjør oppmerksom på at du får mellom 0-10% tilbake etter ulike kategorier av varer, og at du ikke får rabatt for mva, frakt eller øvrige håndteringskostnader.

Lookfantastic

5% tilbake

Gå til butikk


Bli medlem i dag

Allerede medlem?

Logg inn for å få penger tilbake når du handler på nett

Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi AS
Postboks 184, 4349 Bryne
Hetlandsgata 9, 4344 Bryne

Åpningstid sentralbord:
09:00 - 15:00