Strøm

Stabil lavprisavtale

Vår avtale med NorgesEnergi garanterer deg en av markedets billigste strømpris.

Vår fordelsavtale med NorgesEnergi garanterer deg en av markedets billigste strømavtaler.

Som en av Norges største lavprisaktører har NorgesEnergi over tid vist at de er blant markedets beste på strøm.  De tilbyr våre medlemmer god service, kundefordeler og stabile lave priser. Nå er de i tillegg i gang med å samle strøm og nettleie på samme faktura, noe som betyr bedre oversikt og litt mindre å tenke på for deg som strømkunde.

Våre medlemmer kan velge mellom to forskjellige strømavtaler hos NorgesEnergi; Topp 5-garanti eller Strøm til fordelspris. Hva du skal velge avhenger av deg selv, men vår bestselger er Topp 5-garanti.

Topp 5-garanti

Topp 5-garanti er den mest populære avtalen da den sikrer deg en variabel pris som er blant de fem rimeligste målt mot 20 av landets største strømleverandører. Du har med andre ord en prisgaranti, og kan være sikker på den.

Inkludert i avtalen Topp 5-garanti er også Sparepakken som koster kr 1,50 per dag. Denne gir deg ulike betalingsfritak dersom du blir sykmeldt, arbeidsledig eller opplever strømskader i hjemmet. I tillegg får du tilgang til personlig energirådgivning. Det er ingen bindingstid på Sparepakken. 

Strøm til fordelspris

Med Strøm til fordelspris betaler du samme pris som NorgesEnergi betaler for strømmen på strømbørsen. Prisen din vil da variere i takt med endringer i innkjøpsprisen. I tillegg kommer et månedlig påslag på 25 kroner, og et påslag på 3,60 øre/kWh. Påslaget inkluderer lovpålagte utgifter til el-sertifikat.

Inkludert i avtalen Strøm til fordelspris er også 12 måneder gratis Vintertrygghet (ordinær pris er kr 39 per måned). Med Vintertrygghet vil du få tilbud om fastpris i korte, relevante perioder. I tillegg vil du få oppdateringer angående utviklingen i markedet. Det er ingen bindingstid på Vintertrygghet.

Sist oppdatert: 23. desember 2016 12:00