Kosttilskudd

Kosttilskuddspakke

Som medlem får du en rabattert kosttilskuddspakke med Fri Flyt Omega-3 og Multivitaminer hos Vesterålens Naturprodukter. Pakkeløsningen kan være et rimeligere alternativ for deg, og med et abonnement går du aldri tom.

Fordel kosttilskuddspakke

  • Fri Flyt Omega-3 - 6 måneders forbruk
  • Multivitaminer - 6 måneders forbruk

Medlemspris første levering: 549,- (Ordinært 818,-) 

Videre leveranse får du til fast lavpris kr 649,-

Alle abonnementsleveranser er portofrie!

Helsedirektoratet anbefaler å spise fisk til middag to til tre ganger i uken, hvorav minst 200 gram bør være fet fisk (laks, ørret, makrell eller sild). De fleste av oss vet at det er bra å spise fisk, men likevel er det ikke alle som spiser nok fisk hver uke. Er du av de som spiser for lite eller ingen fisk, anbefaler VNP et daglig tilskudd av omega-3 fra fiskeolje. Vi har forhandlet frem en kosttilskuddspakke med VNP, som våre medlemmer får til en god pris.

Vesterålens Naturprodukter (VNP) produserer og selger omega-3 av høy kvalitet. Omega-3 er bra for hjerte, hjerne og syn. VNP selger også Multivitaminer, som hjelper mot tretthet og utmattelse, og er godt for immunforsvaret.

Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til å opprettholde hjertets normalfunksjon. Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde hjernen og synets normalfunksjon. Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin B6 bidrar til normal funksjon av immunforsvaret og til å redusere tretthet og utmattelse.

PP-FRI-NOR-0396

Sist oppdatert: 28. november 2018 13:48