Helseforsikring

Riktig behandling til rett tid

I Norge har vi et godt offentlig helsevesen, men ventetiden kan være lang. Vertikal Helse sikrer deg rett behandling til rett tid, slik at du kan komme raskt tilbake til en aktiv hverdag. Nå inneholder helseforsikringen også online legekonsultasjon og tilgang til helsetelefon.

Fordel helseforsikring:

  • ÅRSPREMIE 1 VOKSEN: kr 2 988,- (Ordinært kr 5 106,-) *
  • ÅRSPREMIE 1 BARN: kr 1 500 ,- (Ordinært kr 1927 ,-) *
  • SPESIALISTVURDERING: Innen 10 virkedager
  • BEHANDLING/OPERASJON: Innen 20 virkedager
  • PERSONLIG MEDISINSK RÅDGIVER: Oppfølging før, under og etter behandling.

 

* Oppgitt pris gjelder for nye kunder. 

Blir du syk, er det godt å vite at du er garantert rask behandling. Med behandlingsgaranti fra vår samarbeidspartner, Vertikal Helse, er du sikret å komme til konsultasjon hos en legespesialist innen ti virkedager. Med den nye online legekonsultasjonen kan du få en henvisning, resept på vanlige legemidler eller snakke med en lege, på video. I tillegg vil erfarne sykepleiere kunne svare på dine helsespørsmål døgnet rundt via helsetelefonen. Dermed kan du snakke med helsepersonell som raskt og enkelt kan gi deg råd og informasjon om sykdom og helse, for hele familien.

Helseforsikring gjennom Norsk Familieøkonomi gjelder for deg som er medlem av Norsk Folketrygd. Dersom det er ønskelig kan du også forsikre hele familien. 

Vertikal Helseforsikring tilbyr lik pris uansett alder, kjønn eller livsstil, og krever ingen helseattest ved avtaleinngåelse. Nå trenger heller ikke personer over 67 år legge ved egenerklæring.

Vertikal Helse bistår kunder og pasienter med å finne fram til den raskeste og beste behandlingen når behovet oppstår. Vertikal Helse holder seg oppdatert for å gjøre det enklere for deg slik at du skal få best mulig behandling og komme raskest mulig tilbake til en aktiv hverdag. En medisinsk formidlingstjeneste inngår som en del av forsikringen. Dersom du ønsker en behandling som ikke er dekket av forsikringen (for eksempel kosmetiske behandlinger) vil Vertikal Formidling være gratis, og du betaler kun for selve operasjonen/behandlingen.

Vertikal medisinsk avdeling kan kontaktes på tlf. 23 01 48 00.

Sist oppdatert: Oct. 18, 2019, 11:02 a.m.

Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi AS
Postboks 184, 4349 Bryne
Hetlandsgata 9, 4344 Bryne

Åpningstid sentralbord:
09:00 - 15:00