Digital safe

Alt du eier. I din digitale safe.

Lifeplanner samler det viktigste i livet ditt på ett sted. Så vet du hvor du har det, når du plutselig trenger det.

Hvorfor digital safe?

  • Samle dine viktigste dokumenter, filer, kontrakter og mer, digitalt på ett sted
  • Del enkelt noen eller alle filer med partner, ektefelle, foreldre eller andre
  • Dokumentering og registrering av eiendeler forenkler erstatningsoppgjør
  • Kostnadsfritt og inkludert i medlemskapet

De fleste oppbevarer noe på en datamaskin, noe i en skuff, noe i en perm på arbeidsplassen mens noe ligger løst i roteskuffen. Resultatet: du mister oversikten og finner ikke frem når du virkelig trenger det. Lifeplanner har utviklet en tjeneste som samler data for deg og gir deg oversikt - en personlig digital safe. Like trygt som en bankboks, bare digitalt. 

Informasjon hentes automatisk fra ulike datakilder, offentlige og private registre, og organiseres i din digitale safe. I tillegg kan du enkelt laste opp dine egne dokumenter, kontrakter og minner. Slik samler du alt på ett sted, og når du trenger det har du full oversikt over verdier, minner og viktige dokumenter.

Del informasjon om deg selv og familien med dem du ønsker, og velg selv hvem som skal se hva. Vil man dele informasjon, velger man det som skal deles og en lenke sendes til mottakeren, som også bruker BankID for å få tilgang til informasjonen.

Sikkerhet er førsteprioritet og innebærer pålogging med BankID, kryptering av kommunikasjon og strenge rutiner for hvordan din persondata behandles. Lifeplanner har ikke tilgang til å se dine data med mindre det eksplisitt er gitt tilgang til dette, og Lifeplanner vil aldri spørre deg om å få denne rettigheten.

Sist oppdatert: Sept. 3, 2021, 1:53 p.m.

Lifeplanner

Spørsmål og svar

  1. Klikk på knappen "Ta i bruk din digitale safe"
  2. Du blir da sendt til Lifeplanner
  3. Logg inn med BankID og registrer deg
  4. Din safe er nå klar til bruk!

Du kan nå hente informasjon om din bolig eller bil automatisk, eller registrere dine eiendeler og annen viktig informasjon. Alt dette, og mye mer blir lagret trygt i din helt egen digitale safe!

Alt som betyr noe for deg! Du kan blant annet registrere dine eiendommer, eiendeler eller ta vare på alle viktige dokumenter – som testamente eller donorkort. Noe hentes automatisk når du logger inn, mens annet registrerer du selv. 

Den mest verdifulle informasjonen er ofte den mest hemmelige, og vanskelig for deg og dine kjære å få tak i når noe skjer. I safen samler du det viktigste i livet ditt på ett sted, og står fritt til å dele informasjonen med familiemedlemmer eller andre som kan ha behov for den.
I safen kan du også registrere eiendeler. Dette er nyttig i forbindelse med eventuelle forsikringsoppgjør da det kun er dokumenterte eiendeler du får igjen på forsikringen når noe skjer.