Boligrådgivning

Få profesjonell hjelp når du skal kjøpe bolig

Ved å benytte deg av boligrådgivning stiller du bedre forberedt når du skal kjøpe ny bolig.

Fordel boligrådgivning

Henvendelser til boligrådgivning på e-post: 

  • Innledende kartlegging - Gratis
  • Enkle spørsmål - Gratis

Boligrådgivning til medlemspriser: 

  • 375 kroner per påbegynte halvtime
  • 750 kroner per time

Som medlem i Norsk Familieøkonomi får du gratis innledende kartlegging når du skal kjøpe ny bolig. Under kartleggingen vil vi se hva du kan tjene hvis du velger å gå videre med boligrådgivningen. I tillegg kan du stille enkle spørsmål - helt gratis.

Vår boligrådgiver har solgt boliger i snart 15 år og innehar mye kunnskap knyttet til kjøp og salg av alle typer boliger. Denne kunnskapen gjør oss godt egnet til å gi råd til de som ønsker å kjøpe ny bolig, også fritidsbolig.

Vi anbefaler deg som skal kjøpe bolig til å ta kontakt med boligrådgiver før du har kjøpt boligen. Dersom du venter til etter at kontraktene er underskrevet, er det ofte for sent. Boligrådgivning kan og bør for mange være en naturlig del av kjøpsprosessen. Da kan du spare deg for både penger og bekymringer. 

Boligrådgivning uten å være medlem: 

Du kan få bistand fra oss selv om du ikke er medlem i Norsk Familieøkonomi. For ikke-medlemmer koster dette 1 500 kroner per time.

Lurer du på hva du kan få hjelp til? Les mer om boligrådgivning.

Du får innledende kartlegging når du sender henvendelser via e-post. Du vil da bli kontaktet per e-post eller telefon på kveldstid. Når vi har kartlagt din situasjon, vil du få tilbud om å gå videre med boligrådgivningen. Dette innebærer blant annet bistand i forbindelse med leveransebeskrivelser, budsjett og prioriteringer, og kontrakter.

Sist oppdatert: Sept. 15, 2020, 10:37 a.m.

Spørsmål og svar

Du vil bli kontaktet av boligrådgiver innen 3-4 virkedager. 

I hovedsak nybygg. Dette kan være enebolig, tomannsbolig, rekkehus, leilighet, hytte osv.

En leveransebeskrivelse inneholder informasjon om hvilke materialer, arbeider, utstyr og tjenester som inngår i leveransen av boligen.


Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi AS
Postboks 184, 4349 Bryne
Hetlandsgata 9, 4344 Bryne

Åpningstid sentralbord:
09:00 - 15:00