Forsikring

Den perfekte
barneforsikringen
finnes ikke

Les

Foto: iStock.com

– Barnas uførepensjon må
være like god om 40 år

Hvis barnet ditt blir ufør som 20-åring og får utbetalt 100 000 kroner årlig fra barneforsikringen sin, er det da riktig at en fortsatt bare får utbetalt de samme 100 000 kronene 40 år senere?

iStock.com

Helseforsikringen er ikke bare
for de store tingene

Folk dør i helsekø, og kreftsyke får ikke tilgang til den medisinen de trenger for å bli friske. Da er det selvsagt en trygghet å ha helseforsikring. Men har du tenkt på alt det andre en helseforsikring kan hjelpe med?

Trodde du lojalitet lønner seg?

Samtidig som forsikringsselskapene tjener det noen kaller «absurd» mye penger, har hver tredje forsikringskunde vært lojale kunder i sitt forsikringsselskap i mer enn 10 år.

Foto: Skjermknips fra Gjensidiges reklamefilm, youtube.com

Timet og tilrettelagt?

Hvert år jubler tusenvis av Gjensidige-kunder for å få tilbake egne penger – uten renter. «Kjøp forsikring som kan gi kundeutbytte», sier Gjensidige. Kjøp heller en billigere forsikring, mener vi.

Foto: iStock.com

– Jeg holdt på å glemme
helseforsikringen min

Selv om en kanskje har hatt helseforsikring i årevis, er det ikke alltid en husker å bruke den. Spesielt om en tenker at den bare kan brukes om noe veldig alvorlig skjer.

Foto: iStock.com

Har du for mange
personforsikringer?

Noen ganger lurer vi på hvilke tilbud fra banken vi skal akseptere. Faren er at vi stoler så mye på rådgiveren i banken, at vi signerer på produkter som vi ikke egentlig trenger.

Dette er den beste
reiseforsikringen i 2016

Sommerferien nærmer seg raskt, og reiseforsikring bør være like naturlig i kofferten som penger, pass og piller. Se hvilken reiseforsikring vi har kåret til best i test!

Slik får du alltid
best dekning

Heller ikke i år kommer vi utenom dekningsgarantien til DNB når vi skal kåre de beste reiseforsikringene. Rett og slett fordi du med denne forsikringen alltid vil kunne få de beste dekningene.

Gratis ID-forsikring til
alle medlemmer

I løpet av de to siste årene har over 150 000 personer opplevd at noen brukte deres identitet til å begå straffbare handlinger. Hva gjør du hvis noen stjeler eller misbruker identiteten din?

Spar en halv sydentur på forsikringene dine

Norsk Familieøkonomi har sammenlignet forsikringspriser for en helt ordinær familie. Resultatet viser at bevisste kunder kan spare 8 000 kroner på å flytte sine forsikringer.

Test av barneforsikring

Vi har gjennomført vår årlige barneforsikringstest og den er oppløftende. Oppløftende fordi vi har relativt store og bedre endringer hos noen av aktørene, og det er bra.

Reiseforsikringstest: De billigste er de beste!

Norsk Familieøkonomi har testet de største forsikringsselskapenes reiseforsikring, og har funnet at de beste er vesentlig mye bedre enn de dårligste, skremmende dårlige. De beste er også de billigste.

Test av hundeforsikring og katteforsikring

Velg riktig dyreforsikring

Norsk Familieøkonomis test av hundeforsikringer og katteforsikringer viser at det er stor forskjell i pris, men ikke minst i vilkår. Og det er her du virkelig må være obs dersom du vil unngå å tape store penger.

POPULÆRE: I begynnelsen av mai vil det sannsynligvis ha blitt solgt 50 000 elbiler i Norge. Foto: Shutterstock.

Spar over 7 000 kroner på elbilforsikring!

Elbilforsikring er fortsatt et nokså nytt produkt for mange forsikringsselskap. Det kan være litt av grunnen til at prisen for å forsikre elbiler varierer veldig mye fra selskap til selskap.

Over 580 000 norske barn er forsikret. Vet du hvor god din forsikring er? Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Stor sammenligning av barneforsikring 2014

Norsk Familieøkonomi har gjort en sammenligning av barneforsikringene til tolv forsikringsselskap. Her ser du alle forskjellene.

Foto: SpareBank 1 SR-Bank

Banker har solgt deg ulovlige pakkeprodukt

Finansdepartementet og Finanstilsynet er enige om at to norske banker har operert med ulovlige pakkeprodukt. – På tide at dette blir stanset, mener Norsk Familieøkonomi.

Foto: Cecilie Berntsen Jåsund, NRK

– Bankselgere må slutte å kalle seg rådgivere

Salgsbudsjetter er en viktig del av hverdagen i norske banker, og de ansatte blir målt på hvor mange forsikrings- og spareprodukter de klarer å selge deg som kunde. Likevel får de fortsatt lov å kalle seg rådgivere.

Test av reiseforsikring

Norsk Familieøkonomi har testet helårs reiseforsikringer. Vi viser hvordan du kan spare titusenvis av kroner.

Bedre råd i 2014

Trenger du noen tips til hvordan 2014 kan bli best mulig – økonomisk sett?

Gjensidige har best forsikring mot kritisk sykdom

Over 60 000 mennesker i Norge rammes av kritiske sykdommer hvert år, og over 240.000 nordmenn har forsikring mot kritisk sykdom.

Spar nesten 9 000 kroner på forsikring

Prisen du må betale for forsikringene dine varierer enormt fra forsikringsselskap til forsikringsselskap.

Dyreforsikring test

Dyreforsikring: Vi har kåret beste dyreforsikring

Norsk Familieøkonomi har for første gang testet hvem som har Norges beste dyreforsikring.

Dyrebare forsikringer

I underkant av 200 000 norske kjæledyr er i dag forsikret. – Jeg vil ikke komme opp i en situasjon der jeg ikke har råd til å ta vare på dyrene mine, sier Bjørg Andreassen.

– Godt å bli tatt alvorlig

Thor Ingve Forberg risikerte å stå ett år i helsekø for å undersøke om han kunne ha en alvorlig leddsykdom.

Sjekkliste før ferien

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og mange gjør seg klare til å pakke kofferten på vei til sommerens eventyr. Vi har laget en liten sjekkliste til deg før du reiser.

Kåring av Norges beste helårsreiseforsikringer 2013

Norsk Familieøkonomi har også i år testet helårs reiseforsikringer for familie og enslige.

Hvilken barneforsikring bør du velge?

Norsk Familieøkonomi har sammenlignet barneforsikringer fra 11 forskjellige selskaper. Vi har bedt selskapene om dekning og vilkår på den forsikringen som de først og fremst anbefaler, inkludert pris.

Har du riktig bilforsikring?

Mange forhold er med på avgjøre hvilken bilforsikring du bør velge.

Frende har Norges beste helårs reiseforsikring

Reiseforsikring er viktig året rundt, og stadig flere velger helårs reiseforsikring. Norsk Familieøkonomi har også i år testet 11 helårs reiseforsikringer for familie og enslige.

Norsk Familieøkonomi