Forsikring

Skadeforsikringer til medlemspris

Ikke betal for mye for forsikringene dine. Vår avtale med Codan Forsikring gir deg 5 % medlemsrabatt og inntil 15 % samlerabatt.

For å unngå å betale for mye for forsikringene dine, anbefaler vi alle medlemmer å sjekke prisen på sine forsikringer én gang i året. Vi har forhandlet fram en veldig god avtale med Codan Forsikring, og anbefaler at du ber om et tilbud der.

Flytter du forsikringene dine til Codan Forsikring innen 31. januar får du Kaffekoppen fra Circle K gratis (tidligere Statoilkoppen). Koppen har en verdi på 299 kroner og gir deg så mye varm drikk du ønsker fra Circle K-stasjonene i hele 2017.

Hos Codan Forsikring får du som medlem:

  • 5 % medlemsrabatt på forsikringene, i tillegg til inntil 15 % samlerabatt.
  • Egen fastprisavtale på innboforsikring
  • ID-tyveri- og Web Cleanup-forsikring gjelder for hele familien uten pristillegg.
  • SAS EuroBonus-poeng på alle forsikringer som eneste forsikringsselskap. Betaler du 15 000 i premie får du 3000 poeng på din konto, hvert år.
  • Uflaksforsikring inkludert i alle kaskodekninger på bil som dekker søl i bil, tap av bilnøkkel og rens av tank ved feilfylling.
  • En av Norges beste reiseforsikringer - nå også med dekning for leiebil.

Har du spørsmål vedrørende Codan Forsikring kan du ringe 06300 eller sende en e-post til kunde@codanforsikring.no. Husk å oppgi at du er medlem i Norsk Familieøkonomi for å få de riktige betingelsene. Codan ordner alt det praktiske ved bytte av forsikringsselskap.

Ønsker du et tilbud?

Fyll ut ditt telefonnummer i skjemaet til høyre. Codan ringer deg da opp for en grundig gjennomgang av ditt forsikringsbehov, og du vil få et uforpliktende tilbud. Du kan også ta kontakt med oss i Norsk Familieøkonomi ved å sende en e-post til post@norskfamilie.no, ringe oss på telefon 51 77 50 00, eller send en sms med kodeord FORSIKRING til 2030.

Obs! Forsikring til medlemspris forutsetter medlemskap i Norsk Familieøkonomi.

Sist oppdatert: 2. januar 2017 10:34